flyttstädning

-hos mamma idag, vart en hel del nostalgi kan man väl säga! så nu har vi tömt nästan hela vindan, sorterat ihop de saker som ska säljas på loppisen på onsdag och torsdag och det som ska slängas. Nu grillning på okänd plats! :)

Besiktat golfen

Pärlan gick igenom denna besiktning också, bara en kofångare som satt lite löst men det var oviktigt! hon är nu bra. Första gången jag besiktat en bil, gick bra det med förutom att jag så snällt gick och satte mig-med bilnycklarna, tur att det var en rolig typ som jobbade, det kunde ha blivit pinsammare...hehe. Mys hemma hos mamma nu fast det är "bara" Maja hemma än så länge, vi delar på värmefilten ;) skönt när det är sånt här skitväder ute!

Detta är tröjan som jag hämtade åt mamma men den var för liten på henne så jag fick den hihihi!Tjoho!

Kom nyss på att jag har en kamera!!! var ju bara tvungen att ta ett kort, är så nöjd med den! :) Var ute på en promenad imorse, var varmare än jag trodde ute så jag höll på att dö i joggingbrallorna och vindjackan, sen när jag kom hem vart det molnigt och kallare. :) Snart ska jag hämta en tröja som mamma har köpt, lilla maja ska till veterinären idag, hoppas att det inte är något allvarligt med hennes ben då hon haltar. Där nästa uppdrag är att hämta upp Jacke som säkert står och flippar burgare på max sen beger vi oss mot Luleå en sväng, till tråkiga biltema.. men jag ska in på h&m för där har jag ett presentkort så då kan jag säkert unna mig något med gott samvete. ;)
 
 
 
 

Söndagsmys

Har varit ledig från jobb idag, så jag och jacke har hälsat på både mamma och pappa och båda gångerna vart vi bjudna på mat, inte illa! jag och papi kollade på bilar på blocket...nu har jag ett hum om vad jag ska skaffa för bil, ska snart ta farväl av golfina, lär bli lite sorgligt men kul att byta till en lite nyare bil! :)


Jag och Hulda myste lite i tv-soffan efter att matte varit borta hela dagen ;)

Inaktiv

Har inte känt för att blogga på ett tag, dels för att det inte har hänt nåt utöver det vanliga efter studenten å allt detdär, också har jag känt mig lite lat och sjuk... är fortfarande förkyld! Det känns underbart att jobba och tjäna pengar, kommer inte att sakna skolan oavsett vad alla säger så detså!!! Tjingeling från moi, nu blire förmodligen att duscha och bänka sig framför tv:n, en ny jobbardag väntas imorgon. :)
 
 

Studenten över

Ja då är man arbetssökande och vuxen på riktigt! Ska till och med på två utbildningar den här veckan, vuxenpoäng till mig? Flytteknik imorgon, allmän kurs på onsdag. Jaja, hur nice och läskigt som helst att ha gått ut skolan iallafall! :D undrar liksom vad jag vill göra med mitt liv?!
 
Bilder:
 

Balen

Ja nu var då denna bal över, min första och sista men det har varit fruktansvärt roligt! Jag har känt mig som en liten prinsessa, fått håret fixat i en jättefin frisyr.. gått på röda mattan och åkt i en gammal ford torino där vi  dunkat gammal musik. ;) Upplevelsen var värd 600 kr inklusive klänningen MED mera. Tog kort hos en fotograf också men den bilden har inte kommit!
Lite andra bilder då:
 

Studentveckan

Har fullt upp nu under studentveckan, det har varit fester och ikväll var vi hos Maria, vår mentor där vi fick hamburgare och efterrätt, gjorde åttkamp m.m! Känner mig jävligt stressad, nervös och ivrig på samma gång just nu. Balen imorgon och studenten på fredag. Shiit nu är det nära på riktigt.
 
såhär får naglarna se ut till balen, kladdigt och nygjorda på bilden!

RSS 2.0